Modele flokesh me dy ngjyra

Ngjyrosja në modë e flokëve këtë vit bazohet në një gamë të natyrshme të hijeve. Ngjyrat e ngjyrosura, të kundërta në flokë NUK do të jenë të rëndësishme këtë Sezon. Tani në natyralizëm Absolut Absolut: flokë të shëndetshëm me një shkëlqim natyral, që ka një hije natyrore. Për ATA që synojnë të jenë në Trend, rekomandohet të përdoren ngjyra fisnike që janě afër ngjyrave natyrore. Për shembull: Blondet e grurit, të errët-flokëverdhë, të lehta-Kafe, gështenjë. Vlen të përmendet melirovaniya, e CILA po del me shpejtësi nga majat në modë. Siç duket Trendet për vitin 2018 janě më Pak drastike SESA ç`mund të supozoni. Ngjyrat e pasura si e kuqja e thellë dhe e kaltra e mbyllur do të jenë ideale për Brunet dhe zeshkanet të cilat do të dëshirojnë të provojnë diçka ndryshe, transmeton telegrafi. Një prerje e shkurtër e flokëve të kombinuar me një ngjyrë të mbetet në mendje (por JO “ulëritës”) do të duken tepër tërheqëse. Ngjyra modë për flokë të shkurtër 2017 Mund të krijohet me ndihmën e bojrave të ngjyrave të mbytura të ndritshme.

Për shembull, një hije e ngrohtë Bourgogne prej 100% do të duket jashtëzakonisht élégant. Sombra-tranzicioni i ngjyrave kryhet PA probleme si horizontalisht ashtu Edhe vertikalisht. Kjo ngjyrë zgjat një kohë të gjatë dhe NUK kërkon korrigjim të vazhdueshëm të rrënjëve dhe këshillave. Flokët e gjata dhe të pastërta të vajzës janě një thesar i Vërtetë. Ju duhet të Jeni shumë të kujdesshëm, duc marrë vendimin për të eksperimentuar me ngjyrën ose formën e flokëve të tillë. Meqenëse çdo ngjyrosje dëmton flokët, duhet të prodhohet sa më Pak që të jetë e mundur. Për një Rast të tillë, duc pasur flokë të gjata ngjyra natyrale, Ju thjesht Mund të përqëndrohet në këshilla. Efekti i ombre do të Merret, në të cilën flokët NUK do të përjetojnë praktikisht “vuajtje”. Nëse keni nga Natyra ngjyra e bukur flokët, atëherë ne Mund t`Ju bëjmë të lumtur. Ngjyrosje në modë në flokë të gjatë është një hije me ngjyrë të lehta ngjyrë Kafe.

Të gjitha ngjyrat e kafesë, hije të çokollatës dhe gështenjë janě Ende në Vendin e parë në Mesin e brunes. Ombre breshkë i pëlqen flokët e trashë dhe normalë, por është më mirë për përdoruesit e hollë që t`i kthejnë sytë drejt teknologjisë 3D bazuar në mbingarkesat dhe shkëlqimin e verdhë.